Otvorene prijave za YouthSpeak Forum 2024: Pridružite se najvećoj platformi za mlade u BiH!

Objavljeno: 19.06.2024

YouthSpeak Forum je globalni događaj koji realizuje najveća svjetska omladinska organizacija AIESEC, a za cilj ima upoznavanje i približavanje mladih ljudi ka UN-ovim Ciljevima Održivog Razvoja. YouthSpeak Forum je ujedno i prilika mladima da se upoznaju i pripreme za tržište rada, istraže profesionalne mogućnosti unutar Bosne i Hercegovine i iskažu svoje mišljenje o domaćim i globalnim pitanjima. YouthSpeak Forum se, osim u Bosni i Hercegovini, organizuje u još u 104 države širom svijeta, a svaka od njih ima svoj jedinstveni fokus i cilj.

Deseti po redu YouthSpeak Forum u Bosni i Hercegovini s ponosom nastavlja tradiciju okupljanja mladih lidera i entuzijasta dugu deceniju. Ovogodišnji događaj će se održati 29. juna 2024. godine u prostorijama Doma mladih na Skenderiji u Sarajevu. Očekuje se da će se okupiti preko osamsto mladih iz cijele Bosne i Hercegovine, spremnih da se angažuju, razmijene ideje i stvore pozitivnu promjenu u svojoj zajednici i šire.

Prijavite se na link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdSR9U7YDDJ7qqIuNgvIT1-zj7ZkDHKUUdi1BsGS1KIpT8m2A/viewform