Studentsko regionalno takmičenje

Objavljeno: 26.09.2023

U Uniji Smart Accounting uvijek traže kreativna rješenja koja pomiču granice u području računovodstva, poslovnog savjetovanja i informacionih tehnologija. Ostvarili su brojne pomake u profesionalnim i tehničkim oblastima te uspostavili nove standarde poslovanja. Vjeruju da Vaš neopterećen i nekonvencionalan pogled izvana može donijeti svježa rješenja koja mogu biti odlične polazne tačke za nova otkrića. Ta rješenja će zasigurno biti odlična startna pozicija za Vašu karijeru.

Unija Challenge je studentsko takmičenje koje se organizuje radi više važnih ciljeva. Timovi iz Unija Smart Accounting stoje iza ovog događaja i nude sljedeće informacije o njemu:

Unija Challenge je studentsko takmičenje koje se organizuje kako bi se postigli sljedeći ciljevi:

  1. Potreba za novim kreativnim rješenjima: Takmičenje je usmjereno na traženje inovativnih rješenja koja pomjeraju granice u područjima računovodstva, poslovnog savjetovanja i informacionih tehnologija.

  2. Pružanje prilika studentima: Organizatori žele pružiti studentima priliku da osvoje vrijedne nagrade i steknu značajne reference za svoje buduće karijere.

  3. Mogućnost buduće saradnje: Takmičenje otvara mogućnost za buduću saradnju između studenata i Unije Smart Accounting te potencijalnih poslovnih partnerstava.

Unija Smart Accounting vjeruje da nekonvencionalan i slobodan pogled na oblasti računovodstva, savjetovanja i informacionih tehnologija može donijeti inovativna rješenja koja predstavljaju savršen prvi korak ka novim otkrićima. Moto takmičenja "Take the Challenge" poziva mlade da istraže svoje granice kreativnosti i potiče ih na razmišljanje izvan uobičajenih okvira, što se izuzetno cijeni.

Ovo studentsko takmičenje pruža izvanrednu referencu i čini se kao odlična osnova za uspješan početak karijere u kompaniji Unija Smart Accounting. Više informacija na linku https://challenge.unija.com/bs/.

 


Galerija